Bloemen met impact

Bij Pluk Geluk krijg je meer dan alleen een schitterend plukboeket – je maakt deel uit van iets bijzonders. Elk boeket wordt samen met de deelnemers samengesteld en met liefde bij jou thuis bezorgd. Door een boeket van Pluk Geluk te kopen, steun je niet alleen een zinvolle dagbesteding van onze deelnemers, maar bezorg je ook een glimlach op hun gezicht én dat van jezelf.

Hoe werken wij?

Bij Pluk Geluk beginnen we elke maandagmorgen vol enthousiasme met het selecteren van de mooiste snijbloemen van de veiling, die garant staan voor de hoogste kwaliteit. Deze vullen we aan met onze eigen prachtige bloemen die op dat moment in bloei staan in onze pluktuin in Laag-Soeren. Daarna halen we onze deelnemers op en rijden we samen naar onze locatie. Hier onderhouden we het land en de pluktuin, en doen we klussen op het erf. We stellen met zorg de plukboeketten samen en genieten van een heerlijke lunch. In de middag bezorgen we met liefde de vers gemaakte boeketten bij jou thuis. Zo begint de week voor ons én voor jou met een glimlach!

Plukboeket bestellen

Onze Verkoopvormen

Bij Pluk Geluk bieden we twee flexibele manieren om van onze prachtige plukboeketten te genieten:

1. Losse Bos
Wil je af en toe genieten van een schitterend boeket? Kies dan voor onze losse bos. Bestel eenvoudig een losse bos voor jezelf of verras iemand anders met een prachtig cadeau. Onze boeketten zijn een feest voor elke gelegenheid!

Extra Service: Geschikte Bos
Wil je direct genieten van jouw plukboeket zonder zelf te snijden en te schikken? Kies dan voor onze extra service: Geschikte Bos. Wij zorgen ervoor dat je boeket klaar is om direct te bewonderen.

2. Abonnementen
Voor een regelmatige dosis bloemen bieden wij een abonnementsvorm aan. Kies uit wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse leveringen en ontvang op de door jou gekozen frequentie een vers plukboeket bij jou thuis. Met een abonnement ben je altijd verzekerd van een frisse bos zonder telkens opnieuw te hoeven bestellen.

Extra Service: Geschikte Bos
Wil je direct genieten van jouw plukboeket zonder zelf te snijden en te schikken? Kies dan voor onze extra service: Geschikte Bos. Wij zorgen ervoor dat je boeket direct klaar is om op jouw vaas te zetten.

Extra Service: Geschikt op Vaas
Heb je moeite met het vinden van de perfecte vaas of geen tijd om je eigen boeket te schikken? Maak gebruik van onze extra service: Geschikt op Vaas. Wij bieden vazen in bruikleen, altijd passend bij jouw boeket, zodat je zonder gedoe direct kunt genieten.

PLUKBOEKET BESTELLEN